Afspraken

Kennismaking en eerste afspraak

Als je geïnteresseerd bent om gecoacht te worden maken we een kennismakingsafspraak. Je komt dan langs voor een gratis intake van 3o minuten waarin we samen onderzoeken wat je vragen en doelen zijn. Ook kun je je vragen stellen over Voice Dialogue of over mij als coach. Ik ga open het gesprek in met jou en nodig jou uit om dat ook te doen.

Aan de hand van de intake kijken we of er een ‘klik’ en wederzijds vertrouwen tussen ons is en kies jij of je door mij gecoacht wil worden. Als je ervoor kiest om met mij aan de slag te gaan, plakken we meteen een sessie van 60 minuten aan het intakegesprek vast waarin je de Voice Dialogue-methode kunt ervaren en je meteen al de eerste stappen kunt zetten richting jouw doel.

Vervolgafspraken

In principe kom je na de eerste Voice Dialogue-sessie nog twee keer terug voor een sessie van 90 minuten. In deze sessies raak je meer vertrouwd met de Voice Dialogue-methode en krijg je een goed overzicht op jouw thema.

Na deze derde sessie evalueren we: heb je al wat je nodig hebt of gaan we door? Als we doorgaan, geef ik je een indicatie van het aantal sessies dat ik denk dat we nodig gaan hebben. Tussentijds evalueren we en houden we het proces in de gaten zodat we aanpassingen kunnen doen waar nodig.

Praktisch 

De coachingsessies vinden overdag plaats, in overleg zijn er ook beperkt mogelijkheden in de avond.

Voor afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd breng ik €50,- in rekening.

Het is ook beperkt mogelijk om online coaching sessies te volgen.