Ervaringen

Hieronder kun je een aantal ervaringen teruglezen van mensen die al eerder met mij en Voice Dialogue hebben kennisgemaakt:

 

“Het was een bijzondere ervaring en ik ben blij dat Jeroen mij heeft geïntroduceerd in de techniek. Ik denk nog vaak terug aan de verschillende rollen in mijn bus, spreek ze soms even lief toe en kan dus al na één sessie de theorie toepassen in mijn hoofd. Jeroen heeft een warme zorgzame uitstraling waardoor je je snel op je gemak voelt.” – Nina, 27 jaar, studente theater.

 

“De Voice Dialogue sessie vond plaats aan het begin van mijn tentamenweken. Ik keek op tegen studeren en stelde het constant uit: het was voor mij iets geworden wat ik ernaast deed. Tijdens de sessie werden verschillende kanten uiteen gezet, waarin ik de tweestrijd voelde en kon erkennen dat ik diep van binnen harder wilde werken voor mijn studie. Inmiddels ben ik meer vakken gaan doen en werk ik met plezier. De confrontatie met jezelf aangaan bleek dus erg effectief!” – Melissa, 20 jaar, studente.

 “Jeroen heeft me een spiegel voorgehouden op een manier die confronterend maar absoluut niet veroordelend was, waardoor ik me volledig op mijn gemak voelde. Hij heeft een hele kalme, prettige energie die het heel fijn maakt om met hem te werken. Ik heb nieuwe inzichten gekregen die ik zeker kan en ga gebruiken in de toekomst!” – Tünde, 27 jaar, professional

“Dit was mijn eerste keer en ik wist er ook eigenlijk vrij weinig van. Wel stond ik open om nieuwe dingen te proberen om zo wat meer van mezelf te ontdekken. Jeroen was erg open en vriendelijk, hij erkende dat ik zenuwachtig was en nog niet zo veel van het onderwerp af wist en leidde me er erg goed doorheen. Ik voelde me op geen enkel moment vernederd, slechts af en toe ongemakkelijk om mezelf in het begin. Maar Jeroen wist dit al snel weg te nemen, door mij serieus te nemen. Al met al is het zeker aan te raden als je nieuwsgierig bent naar deze techniek en meer wilt leren over jezelf.” – Leonie, 21 jaar, studente.