Locatie

Maastricht

De Voice Dialogue-sessies vinden plaats in het Coachhuis in het centrum van Maastricht (Boschstraat 45). Het Coachhuis bevindt zich vlakbij de Markt en ligt op ca. 15 min. lopen vanaf station Maastricht Centraal. Met de bus is het ook makkelijk bereikbaar, bushalte Markt/Maagdendries ligt praktisch voor de deur, de halte Markt/Boschstraat ligt op nog geen 5 min. loopafstand.

Voor wie met de auto komt, kan parkeren in de directe omgeving. Tegenover het pand is het QPark parkeerterrein “Sphinx”: ingang Frontensingel. Tot aan 60 min. € 2,20. Maximaal dagtarief (24 uur) €13,-

Een goedkoper alternatief is het Qpark aan de Cabergerweg (6219 PE Maastricht) voor maximaal €9 per dag. Dit is ongeveer 10 minuten lopen naar het pand.

Klik hier om de locatie via Google Maps te bekijken.

Buiten Maastricht 

Daarnaast is het ook mogelijk om gecoacht te worden in Eindhoven en Tilburg. In dat geval komen de reiskosten vanaf Maastricht bovenop het gebruikelijke tarief. Ook voor coaching in andere steden zijn er mogelijkheden, neem daarvoor even contact op (info@tesserscoaching.nl).