Stretch Your Selves -sessions

Stretch Your Selves – sessions

Zou jij ook…

  • meer zelfvertrouwen willen krijgen en ok zijn met wie je bent?
  • willen stoppen met pleasen, met alles perfect moeten doen en met kritiek hebben op jezelf?
  • een burn-out willen voorkomen en je willen focussen op wat echt belangrijk voor je is?

Als je JA hebt geantwoord op één van deze vragen, dan wil je iets veranderen in hoe het nu gaat in jouw leven. Gewoontes en gedragspatronen zijn alleen lastiger te veranderen dan we vaak denken. Hoe pak je dat aan? Voice Dialogue helpt!

Met Voice Dialogue kijk je op een vriendelijke, speelse en niet-oordelende manier naar deze patronen en ontdek je hun ontstaansgeschiedenis, hun kwaliteiten en valkuilen. De Stretch Your Selves-sessions zijn een online training waarin we werken aan dit proces van het beter leren kennen van jouw verschillende Ikken. Je leert ook meer ruimte creëren voor de stukken van jezelf die tot nu toe minder aan bod komen in je leren. De training helpt je meer zelfbewustzijn, zelfzorg en zelfacceptatie te ontwikkelen. Niet onbelangrijk: het helpt je ook om de keuzes te maken die bij jou passen.

Praktische informatie

De Stretch Your Selves – sessies bestaan uit:

  • 1 online training sessie in een kleine groep
  • 3 individuele online coachingsessies, op een datum en tijd die voor jou past
  • 1 online sharing sessies met de groep om ervaringen na te bespreken

Speciale korting vanwege Corona crisis:
€373,50 €270 €216

We mikken op een kleine groep van 3 – 6 deelnemers. Ben je geïnteresseerd, laat dan iets weten via onderstaand formulier! Zodra er genoeg geïnteresseerden zijn, leggen we contact om een startdatum te zoeken die voor alle deelnemers past.