Waarom Tessers Coaching?

Graag wil ik je een beeld geven van wat je van mij kunt verwachten als persoon en als coach. Ik hoop dat je zo gemakkelijker een keuze kunt maken of Voice Dialogue coaching door mij bij jou zou passen. Waar ik me in onderscheid van andere coaches is het volgende:

  • Wat ik vaak terugkrijg van mensen is dat ik een heldere en zachte energie heb die het prettig en veilig maakt om met mij te werken. Vanuit een open houding ben ik bij jou aanwezig en zeg ik waar het op staat zonder aanvallend over te komen en zonder te oordelen.
  • Ik heb de basisopleiding tot Voice Dialogue facilitator gevolgd bij het opleidingsinstituut Voice Dialogue Zuid-Nederland o.l.v. Elvira Lesman en Laura Las. Ik blijf me na deze opleiding verder scholen en neem deel aan intervisie om mijn vaardigheden op peil te houden.
  • Een sessie bij mij gaat verder dan alleen praten, ik coach op een (inter)actieve en speelse manier waarbij je echt gaat ervaren waar “het bij jou zit”.
  • Ik combineer mijn coaching vanuit Voice Dialogue met een brede achtergrond als docent theater, regisseur, trainer en trainingsacteur. Ik schroom niet om tijdens een sessie gebruik te maken van technieken uit deze verschillende invalshoeken als dat jou verder helpt en dat is wat jij op dat moment nodig hebt.
  • Ik heb academisch denkniveau (ik behaalde mijn masterdiploma Rechtsgeleerdheid (cum laude) aan de Universiteit van Tilburg).
  • Ik heb zelf een burn-out gehad (waardoor ik mijn gezondheid, mijn werk, bijbehorende contacten en gevoel van identiteit, en een belangrijke relatie verloor) en ben vanuit een diep dal aan de slag gegaan met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling om daar weer uit te komen. Ik heb zelf meerdere therapieën doorlopen en ben ook veelvuldig gecoacht door fantastische professionals die mij verder hebben geholpen in mijn zoektocht naar een zinvol en bewust leven. Vanuit deze persoonlijke ervaringen durf ik nu ook als coach in contact te staan met de zwaardere thema’s van het leven en kan ik in een sessie volledig aanwezig blijven bij jou om jou ook de ruimte te geven deze thema’s er gewoon te laten zijn.
  • Tot slot heb ik ruimte ervaring als uitvoerend kunstenaar die mij sterk gevormd heeft. Ik heb als improvisatieacteur gespeeld in voorstellingen voor scholen, bedrijven en instellingen. Ook heb ik een tijd in de Efteling gewerkt als poppenspelacteur. Verder ben ik in 2014 met vier mede-acteurs Nederlands Studentenkampioen Theatersport geworden en behaalden we in 2016 de finale van het Nederlands Theatersport Toernooi.